1137 Budapest, Pozsonyi út 38.

Esküvő

Klasszikus kávéházi romantika a Duna partján, Újipótváros szívében. Akár meghitt családi körben szeretnének ünnepelni, akár hatalmas lagzira készülnek – Budapest legszebb Bauhaus kávéházában gondoskodunk róla, hogy emlékezetes legyen a nagy nap! Csapatunk nyitott minden catering és dekorációs ötletre, nálunk a gourmet falatoktól a több fogásos vacsorákig és a hatalmas tortáig minden lehetséges.

Céges rendezvények, sajtóesemények, bemutatóktól a születésnapokig

Legyen szó zártkörű céges buliról, állófogadásról, csoportos szakmai tréningről, vagy akár szülinapról – szeparálható galériánk tökéletesen alkalmas változatos méretű és tartalmú rendezvények befogadására. Nagyobb szabású esemény alkalmával a tágas étterem-részen változatos ültetési megoldásokkal is kényelmesen elférnek. Kérés esetén egyedi menü ajánlatokat is megvalósítunk.

Személyreszabott ajánlatok

Keressenek bátran egyedi rendezvény ötletekkel, konyhánk és személyzetünk minden ötletre nyitott. Kérés esetén, egyedi menü ajánlatokat is megvalósítunk: a fingerfoodtól a svédasztalon át a több fogásos vacsorákig mindenben a legmagasabb minőségre törekszünk.

+36 70 7722 244 | +36 1 786 1009

1137 Budapest, Pozsonyi út 38.

Nyitvatartás: minden nap -ig

Panorámakép